Onze geschiedenis

Vader Geert Decru studeerde in 1984 af aan de KUL en startte, na overname, meteen in de apotheek van Rika De Cat, Koninklijke Baan 102.

In 1993 werd er naast de apotheek gestart met schoonheidszorgen door een professioneel team, geleid door Martine Vermoote.

In 1996 werd Romapharm opgericht.

In 1998 werd de thuiszorgwinkel van Pascale eveneens overgebracht naar de Koninklijke Baan 100. Pascale is gespecialiseerd in het volledige gamma orthopedische schoenen van Vital. Zware, vermoeide benen en spataders worden hiermee verlicht. Parkeermogelijkheid is naast thuiszorg Pascale voorzien.

In 2000 liet Apr. Joris Vandaele zijn apotheek in Koksijde Dorp over aan Romapharm. Deze apotheek wordt vakkundig gerund door Apr. Veronique Demets en haar team. De vele aanwezige sportverenigingen vinden hier wat ze wensen. In 2009 startten de werken voor de modernisering en uitbreiding van de apotheek. Het resultaat werd een moderne apotheek waar het aangenaam toeven is. De patiënt wordt hier vriendelijk en persoonlijk bijgestaan. Patiëntenbegeleiding staat hier centraal. Parkeermogelijkheid achteraan de apotheek is voorzien.

In 2014 werd Apotheek Omnia overgenomen met behoud van de ervaren en goedlachse Apr. Suzy Troispont. Apotheek Omnia is nationaal bekend om zijn uitgebreid gamma dermatologische en cosmetische produkten. Titularis van de apotheek is sedert juli 2016 Marceau Decru, die met grote onderscheiding afstudeerde aan de VUB in 2016.

Ieder van ons is bekommerd om Uw gezondheid!

Top